Selçuklu İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Mevcut kaynakları en iyi şekilde kullanabilen, kaynak üretebilen, okumanın zorunluluk olması ötesinde gerekli olduğu anlayışı, okulun veliye müracaatından çok velinin okula istek ve müracaatının olduğu yüksek verim, iyi kalite, cazibe merkezi haline gelmiş, hem eğitim-öğretim hem de fiziki yapısı ile ilgi çekici hale gelmiş, korunan, kollanan benimdir. Ben sahip çıkarım anlayışının hakim olduğu bir ortam ve bireylerin olduğu bir kurum.

Misyon: Geçmişini irdeleyerek tahlil edebilen ve geçmişten ders alarak geleceğine yönelen, kendisine güvenen, hakkı bilen, haklının yanında olabilen, kişisel menfaatin ötesinde toplumsal menfaati ön planda tutan, insanlara hizmet, hakka hizmet anlayışı içerisinde, dur durak bilmeden boş zamanın olmadığı, boşa geçen zamanın olduğu anlayışıyla, insanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır düsturu içerisinde ; okuyan, gelişen, geliştirmeye çalışan, tüm kaynakları seferber eden, düşünen, üreten ve kendisini buna mecbur hisseden bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30-11:50 13:00-15:30
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://musselcukluortaokulu.meb.k12.tr

Adres - DERE MAH. 244. SK. MUŞ SELÇUKLU ILKOKULU BLOK NO: 4A İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / MUŞ

Kütüphane Kitap Sayısı :1920

Yerleşim Yeri - Dere Mah. 244. Sok. No:4 Muş

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz şehir merkezindedir.